Download App UneGatuaj - Nje bote me receta

UneGatuaj - Nje bote me receta

0
Review
50
Downloads
March 23, 2019
Last Release


UneGatuaj ka marrë jete në vitin 2009, kur një vajzë me profesion ekonomiste dhe pasion kuzhinën, takon një djalë me profesion programues dhe pasion shijimin e ushqimit të mirë! Ajo kishte receta pa fund të shkruara në copa letrash, revista të prera, printime... ai një dëshirë të madhe për ta ndihmuar dhe për të sprovuar veten në një faqe gatimi.Ky aplikacion është krijuar për ju, që doni të gatuani çdo ditë diçka të re... dhe për ju të tjerët që nuk ja keni idene gatimit, por që keni deshirë të mësoni!🍝 Pjata të para🍰 Ëmbëlsira 🥓 Pjata të dyta🥗 Antipasta🍲 Supa🥂 Menù për festa⛱ Receta Verore🍼 Receta për fëmijë🥙 Kuzhina vegjetariane🍽 Menù javore ❤️ Recetat e preferuara👍 Shpërndaj recetat me miqtë e tu🔎 600+ receta të përgatitura dhe përshtatura me kujdes ✻ Mos harroni: Jeta është shumë e shkurter për të ngrënë ushqim të keq! ✻Similar Applications

MORE